PVC

Wij garanderen de veiligste en beste
PVC vloeren!

Pvc vloeren zijn enorm populair. Dat is niet gek, want ze zijn niet alleen supersterk maar ook zijn ze de beste vloeren op vloerverwarming én -verkoeling.  PVC is vochtbestendig, en dus kun je deze overal in huis leggen, ook in de keuken en badkamer. Tevens zijn ze gemakkelijk in onderhoud en ook nog eens geluiddempend!

Je kunt het gemakkelijk zelf leggen. Als je dat wilt, vertellen wij je precies hoe dat moet. Dat maakt je vloer een heel stuk goedkoper.

Toch vragen steeds meer mensen zich af: is een pvc vloer slecht voor je gezondheid? Juist door de enorme vraag naar pvc vloeren komen er steeds meer pvc vloeren op de markt waarvan de veiligheid niet kan worden gegarandeerd. De goedkope en vaak gerecyclede kunststoffen kunnen hormoonverstoorders (weekmakers) en allerlei schadelijke stoffen bevatten die kankerverwekkend zijn.

Let op: ondanks dat alle Europese importproducten een CE-keurmerk dragen zegt dit niets over de aanwezigheid van schadelijke stoffen en weekmakers in de pvc vloer.

Wij verkopen alleen PVC vloeren die DEHP en ftalaten vrij zijn. Op basis van jarenlang onderzoek zijn biologische, veilige en ongevaarlijke weekmakers ontwikkeld die met name worden gebruikt in producten voor baby`s en ziekenhuizen. En DIE biologische weekmakers zitten in onze PVC vloeren!

Je zult een verrassende collectie PVC vloeren in onze vloerenstudio in Wijchen aantreffen. Merken die aantoonbaar rekening houden met het milieu.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Vloerverwarming en vloerkoeling gaan uitstekend samen met alle soorten PVC vloeren.